Ernest Kwint & Anne RikmanspoelErnest Kwint
Ernest Kwint (1969) begon al vroeg met paardrijden en bereed al snel meerdere paarden. Tot zijn achttiende had Ernest meestal vier paarden of meer onder zijn hoede. Ernest heeft in zijn jeugd veel goede resultaten behaald en heeft deel uitgemaakt van het Young Riders-team. In deze hoedanigheid heeft hij een eerste plaats met het team en een derde plaats individueel behaald in Donaueschingen in 1990.
Vanaf zijn achtiende werkte hij bij Gerd Meijer in Beusichem. Vervolgens is hij naar Zwitserland vertrokken om daar drie jaar  bij Phillipe Guerdat te werken. Daar heeft hij internationale ervaring opgedaan. Hij heeft onder andere de Grote Prijs van Locarno gewonnen in 1992. Weer terug in Nederland is Ernest voor zichzelf begonnen en heeft zich verder gespecialiseerd in het opleiden van paarden naar het topniveau. Hij heeft altijd gezorgd voor deskundige begeleiding en zich ontwikkeld tot een zeer deskundige springruiter. In het voorjaar van 2016 was Ernest testruiter bij het verrichtingsonderzoek van het KWPN.

Anne Rikmanspoel
Anne Rikmanspoel heeft 11 jaar in de financiële en commerciële sector gewerkt en zet deze expertise in om de financiële en marketing taken op zich te nemen. Daarnaast heeft Anne zich verdiept in het welzijn van de paarden en de certificaten “Paard en Voer” en “Paard en Welzijn” in bezit. Deze kennis stelt de stal in staat in een hoge mate een bijdrage te leveren aan het welzijn en de natuurlijke behoeftes van het paard. Als Docent Economie en Paardenhouderij op het MBO kan Anne haar liefde voor het vak delen met de leerlingen.