Copain

Afstamming:
Tangelo X Lupicor x Hors la Loi
Leeftijd:
9
Niveau:
1.55 m
Stokmaat:
1.68m
Geslacht:
Ruin

Extra informatie:
Copain werd met een mooie score van 84,5 punten ingeschreven in het KWPN stamboek en werd reservekampioen van het verrichtingsonderzoek van 2014. Copain is een zoon van de keurhengst Tangelo van de Zuuthoeve. Zijn moeder is Wonia, een dochter van Lupicor. Grootmoeder Tonia is een keur sport merrie van de keurhengst Hors la Loi II (v. Pailon Rouge). Zij sprong zelf 1.35 m. Overgrootmoeder Holyday sprong 1.30 m en voert het sport en prestatie predikaat. Holdyday is een dochter van Zeres (Tangelo xx x Eros). Aangepaard met Oklund bracht zij een internationaal 1.45 springpaard. De moederlijn vervolgt met de merrie Chufleur van de hengst Salvador (Marco Polo x Waldo) en Niwiona, een dochter van Flaneur x Astor.
Copain toont veel vermogen en is zeer fijn te rijden. Op de index scoort Copain 161 punten voor het springen. Dit is een uitzonderlijk hoge score. Inmiddels is Copain verkocht. Van Copain hebben we diepvries sperma beschikbaar. Indien u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Hieronder ziet u de cijfers van het verrichtingsonderzoek:
Stap 7
Draf 6
Houding en Balans 8
Galop (2x) 7.5
Reflexen (2x) 9
Techniek (2x) 9
Vermogen (2x) 8
Rijdbaarheid/instelling 9
Aanleg als springpaard 8.5
Totaal 84.5
Jaar verrichting 2014

De eerste veulens van Copain zijn veelbelovend.